NUTRITIE SI DIETE
Mic dejun “peste noapte”
Scris de
Publicat la
Dimineata nu ai foarte mult timp la dispozitie sa-ti pregatesti micul dejun, iar energie nici atat. Cu greu iti alegi o tinuta, iti realizezi un machiaj simplu si fugi spre munca. De aceea, cea mai buna varianta este MICUL DEJUN la borcan. Cat timp dormi, acesta se transforma in cel mai delicios preparat, pentru diminetile tale.
#INGREDIENTE
- 150 gr fulgi de ovaz
- 150 ml lapte de cocos, migdale, soia (in functie de preferinte)
- 1 lingura cacao
- 100 gr iaurt grecesc
- un praf de sare
- esenta (vanilie, cocos, migdale)
- 1 lingura miere
- nuci, migdale maruntite
- bucatele de ciocolata
#PREPARARE
Pune toate ingredientele intr-un borcan incapator, cu capac, agita bine, si lasa-l la frigider peste noapte. Astfel, fulgii de ovaz absorb lichidul, iar tu te alegi cu un mic dejun delicios, imediat cum te trezesti.
Inca un avantaj la acest preparat este ca poti sa-l iei cu tine in masina sau la munca.
sursa foto: Pinterest
Continuați lectura
Click pentru a comenta