RETETE CULINARE
Fursecuri cu unt si migdale
Scris de
Publicat la
E clar! A venit toamna si nu mai poti nega asta. Chiar daca vremea este perfecta pentru plimbari in parc, tentatia de a sta in pat, sub o paturica pufoasa, uitandu-te la filme, este foarte mare. Si cum la un film, este perfect sa rontai ceva, ti-am pregatit o reteta delicioasa, care iti va parfuma casa si iti va incanta simturile. Unde mai pui ca este si extrem de simplu de realizat.
#Ingrediente
500 de grame de faina
150 de grame de zahar
2 oua
250 de grame de unt
1 plic de praf de copt
2 plicuri de zahar vanilat
optional: esenta de migdale sau de rom; gem sau dulceata.
# Preparare
- Intr-un bol, amestecati untul, zaharul, ouale,zaharul vanilat, esenta, pana devin o pasta moale.
- Adaugati faina cernuta, praful de copt si framantati bine aluatul.
- Lasati aluatul in bol pentru 30 de minute, dupa care luati cate o bucata si intindeti o foaie, dupa ce ati presarat faina pe masa de lucru.
- Formati biscuitii, cu forme speciale sau cu un pahar.
- Asezati biscuitii pe o tava cu foaie de copt.
- Se dau la cuptorul incins, pentru 30 de minute, sau pana cand se rumenesc usor pe margini.
sursa foto: Pinterest
Continuați lectura
Click pentru a comenta