RETETE CULINARE
Acadele cu banana si ciocolata
Scris de
Publicat la
Iti doresti sa te rasfeti cu un desert delicios si sanatos, seara cand te relaxezi acasa? Iata o propunere creativa, cu care poti sa-ti impresionezi si prietenii.
#Ingrediente
3 banane
18 bete de frigaruie
150 gr ciocolata, taiata cuburi
2 lingurite ulei de cocos
2 linguri fulgi de cocos
2 linguri migdale maruntite
# Preparare
1. Taie bananele in felii de 2-3 cm, infinge cate un bat in fiecare si pune-le la congelator, pentru o ora.
2. Topeste ciocolata si uleiul de cocos, la bain marie, amestecand incontinuu.
3. Scufunda bucatile de banana in ciocolata topita si presara fulgii de cocos si migdale, pe toata suprafata lor, dupa care aseaza-le pe o tava la racit.
4. Se servesc proaspat scoase din frigider, pentru ca ciocolata sa nu se topeasca.
sursa foto: Pinterest
Continuați lectura
Click pentru a comenta